Ga naar de inhoud

Actimin steenmeel bestellen

Bent u een bestaande klant en wilt u een vervolgbestelling plaatsen? Dan kunt u deze ook simpel via WhatsApp (06 53392530) doorgeven.

Voor het bestellen van Actimin steenmeel kunt u onderstaand formulier invullen. Onze vervoerder belt u om een afspraak te maken voor aflevering.

Actimin wordt geleverd in een big-bag van 1.000 kg op een wegwerp pallet en gelost met laadklep en palletwagen. Houdt u er rekening mee dat deze palletwagen alleen op een harde en gladde ondergrond kan rijden.

Met dit formulier kunt u maximaal tien pallets (à 1.000 kg) bestellen. Wilt u een grotere bestelling plaatsen? Vul dan niet meerdere keren dit formulier in, maar neem rechtstreeks contact met ons op. Ook voor vragen kunt u ons contacteren.

U ontvangt een bevestiging van uw bestelling op uw e-mailadres.

Alle prijzen zijn exclusief 21%  btw. U ontvangt een factuur per email, betaling binnen 7 dagen na factuurdatum. Wilt u de factuur liever op een ander email adres, meldt dat dan in het opmerkingen veld.

*alleen de eerste bestelling (per losadres) 1 big-bag, bij de volgende bestelling een minimum bestelling van 2 big-bags.

Actimin zakgoed kunt u hier bestellen.

Chat openen
Hallo.
Waarmee kunnen we je helpen?